Gratis verzending vanaf €75,-

Lampenlichthandel is live!

6 april 2017

Lampenlichthandel is live!

Het is eindelijk zover, de Lampenlichthandel is live! U vindt hier design lampen, vette kooldraadlampen en een ontzettend uitgebreid assortiment aan hippe strijkijzersnoeren.

Kooldraadlampen

De kooldraadlampen van Lampenlichthandel zijn een unieke verschijning. Het gloeiende kooldraad dat in het glas lijkt te zweven geeft een warme sfeer waarmee u een ruimte op een prachtige manier kan verlichten. Of u nu een lichtbron met E14, E27, E40 of B22 (Bajonet) schroefdraad zoekt, Lampenlichthandel heeft het. Het glas van deze kooldraadlampen is met de hand gemaakt waardoor deze wat oneffenheden kan bevatten. Wij zijn van mening dat dit alleen maar meer waarde toevoegt aan de lamp.

Fittingen

Ons ruime assortiment fittingen zijn perfect om uw eigen lamp samen te stellen. Vervaardigd uit messing, bakeliet, metaal, emaille of porselein en beschikbaar in vele verschillende vormen en kleuren. Zo heeft u altijd een fitting die binnen uw interieur past.

Strijkijzersnoeren

Als u zelf een lamp wil samenstellen zijn de strijkijzersnoeren van Signerie een goede keuze. Of u nou een hip Fluor Roze Strijkijzersnoer of een vintage Linnen Classic Green Strijkijzersnoer wilt. Al onze strijkijzersnoeren zijn tot 100 meter aan een stuk te bestellen.

Natuurlijk heeft Lampenlichthandel nog veel meer te bieden dan alleen bovenstaande productgroepen. Zo beschikken wij ook over plafondkappen waarmee u op een handige manier uw lichtbronnen kan bundelen. Zo heeft u altijd de beste en goedkoopste oplossing voor uw eigen creaties, met de hulp van Lampenlichthandel. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice

 

Lampenlichthandel is live!

« Terug

Lichtbronnen

Snoeren

Fittingen

Onderdelen

Zoek op lamp vorm

Lampen

Merken

Smart Home

Glaskleur

Service

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.