Header Signerie 25 Euro verzending

Nieuws

Edison E27 gloeilamp, waar komt die naam eigenlijk vandaan?
15 februari 2018

Als u een zoektocht begint naar een geschikte lichtbron zult u ongetwijfeld de naam Edison voorbij zien komen. Maar waar komt deze naam vandaan?

Veilig uw plafondkap aansluiten
6 februari 2018

U heeft een prachtige nieuwe plafondkap aangeschaft, maar hoe sluit u deze nu veilig aan? Alle plafondkappen in ons assortiment hebben standaard een extra stevige ophangbeugel waardoor uw lamp altijd veilig hangt.

Dimmen wordt niet makkelijker dan dit
22 januari 2018

We hebben een nieuw product in ons assortiment: de Stekkerdimmer LED 3-24 Watt. Hiermee maken we het u kinderlijk eenvoudig om LED kooldraadlampen te voorzien van een dimmer. U plaatst de stekkerdimmer in het stopcontact, steekt de stekker van uw lamp in de dimmer en klaar is kees!

Combineer je kooldraadlamp met klassiek of modern strijkijzersnoer
22 januari 2018
Een losse kooldraadlamp is mooi, maar combineer deze met een fitting en een strijkijzersnoer voor een waar kunstwerk! Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een strijkijzersnoer dat geschikt is voor jouw type interieur.
Nieuwe Kooldraadlampen bij de Lampenlichthandel
10 januari 2018

Voor de liefhebbers van de klassieke look is er nu nog meer moois in het assortiment van de Lampenlichthandel. Met twee nieuwe kooldraadlampen is ons assortiment van deze klassieke sfeermakers ook in 2018 nog bijzonder ruim.

E40 kooldraadlamp voor extra licht
15 december 2017
Kunt u in de donkere dagen voor kerst wel wat extra licht gebruiken? Met een gigantische kooldraadlamp in E40 formaat haalt u gegarandeerd voldoende licht in huis om deze dagen door te komen.
Hoeveel lumen heb ik nodig?
12 december 2017

Nu er steeds meer LED lampen worden gebruikt zijn we allemaal wel eens het spoor bijster, wat betreft de lichtsterkte van deze lampen. Hoeveel Watt of Lumen heb je nu eigenlijk nodig voor een vergelijkbaar lichtresultaat als met de kooldraadlamp?

LED Kooldraadlampen Globe Mirror de leukste lampen met de feestdagen!
5 december 2017
Bent u nog op zoek naar bijzondere lampen om de kerstsfeer op een originele manier extra kracht bij te zetten? Onze LED kooldraadlampen globe mirror gold en silver passen met hun vorm en kleur perfect in het kerst thema.
Retro & Vintage Lampenkappen
7 november 2017

Als u op zoek bent naar een retro lampenkap bent u bij lampenlichthandel aan het goede adres. 

Nieuwe Strijkijzersnoeren bij de Lampenlichthandel
17 oktober 2017

De lampenlichthandel heeft nu nog meer diversiteit in het assortiment strijkijzersnoeren. Naast het nieuwe strijkijzersnoer scheepstouw, hebben wij vanaf nu ook complete snoeren op onze shop.

Bel Mij Terug

Diverse E27 fittingen

Diverse Lampenkappen

Copyright 2018 Signerie B.V. Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.