Header Signerie 25 Euro verzending

Nieuws

E40 kooldraadlamp voor extra licht
15 december 2017
Kunt u in de donkere dagen voor kerst wel wat extra licht gebruiken? Met een gigantische kooldraadlamp in E40 formaat haalt u gegarandeerd voldoende licht in huis om deze dagen door te komen.
Hoeveel lumen heb ik nodig?
12 december 2017

Nu er steeds meer LED lampen worden gebruikt zijn we allemaal wel eens het spoor bijster, wat betreft de lichtsterkte van deze lampen. Hoeveel Watt of Lumen heb je nu eigenlijk nodig voor een vergelijkbaar lichtresultaat als met de kooldraadlamp?

LED Kooldraadlampen Globe Mirror de leukste lampen met de feestdagen!
5 december 2017
Bent u nog op zoek naar bijzondere lampen om de kerstsfeer op een originele manier extra kracht bij te zetten? Onze LED kooldraadlampen globe mirror gold en silver passen met hun vorm en kleur perfect in het kerst thema.
Retro & Vintage Lampenkappen
7 november 2017

Als u op zoek bent naar een retro lampenkap bent u bij lampenlichthandel aan het goede adres. 

Nieuwe Strijkijzersnoeren bij de Lampenlichthandel
17 oktober 2017

De lampenlichthandel heeft nu nog meer diversiteit in het assortiment strijkijzersnoeren. Naast het nieuwe strijkijzersnoer scheepstouw, hebben wij vanaf nu ook complete snoeren op onze shop.

Nu meer dan 80 lichtbronnen!
12 september 2017

We zijn constant bezig met het zoeken naar indrukwekkende lichtbronnen om ons assortiment uit te breiden. We kunnen nu met trots zeggen dat we er meer dan 80 hebben! Van LED lampen voor een E14 fitting tot XXL lampen met een bijzondere lijnstructuur.

Mogelijkheden plafondkap meerdere uitgangen
2 juni 2017

Ga op creatief vlak helemaal los met plafondkappen met meerdere uitgangen. Combineer diverse soorten fittingen met bijzondere strijkijzersnoeren voor een unieke look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende kleuren fittingen, zoals industrial of brons.

Lampenlichthandel is live!
6 april 2017

Het is eindelijk zover, de Lampenlichthandel is live! U vindt hier design lampen, vette kooldraadlampen en een ontzettend uitgebreid assortiment aan hippe strijkijzersnoeren. 

Bel Mij Terug

Diverse E27 fittingen

Diverse Lampenkappen

Copyright 2017 Signerie B.V. Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.