Header Signerie 25 Euro verzending

Nieuws

Creëer zelf een sfeervolle ruimte met kooldraadlampen
20 juni 2018

Combineer er op los met ons uitgebreide assortiment kooldraadlampen. Neem bijvoorbeeld een combinatie van kleine kooldraadlampen en onze XL lampen. Neem een kijkje bij onze fittingen en strijkijzersnoeren om een complete lamp te maken zodat elke ruimte vervuld wordt met het licht wat u wenst.

De authentieke kooldraadlamp
11 mei 2018

Al jaren lang worden oude gloeilampen en kooldraadlampen vervangen voor LED lampen. Dit is ook niet verassend, gezien de LED lampen energiezuiniger zijn en een langere levensduur hebben. En dat allemaal met bijna dezelfde lichtwarmte en lichtkleur.

Bekijk het ruime assortiment strijkijzersnoeren
9 mei 2018

Binnen het brede assortiment strijkijzersnoeren van Lampenlichthandel heeft u keuze uit diverse soorten strijkijzersnoeren. Zo kunt u kiezen uit ronde snoeren, gevlochten snoeren, metalen snoeren of snoeren met een patroon

Maak uw lamp compleet met een Plafondkap
26 april 2018

Geef uw lamp de uitstraling die hij verdient door hem de combineren met een kwaliteits plafondkap. Met de plafondkappen van de Lampenlichthandel zit u gegarandeerd goed voor een optimaal eindresultaat.

Edison E27 gloeilamp, waar komt die naam eigenlijk vandaan?
15 februari 2018

Als u een zoektocht begint naar een geschikte lichtbron zult u ongetwijfeld de naam Edison voorbij zien komen. Maar waar komt deze naam vandaan?

Veilig uw plafondkap aansluiten
6 februari 2018

U heeft een prachtige nieuwe plafondkap aangeschaft, maar hoe sluit u deze nu veilig aan? Alle plafondkappen in ons assortiment hebben standaard een extra stevige ophangbeugel waardoor uw lamp altijd veilig hangt.

Dimmen wordt niet makkelijker dan dit
22 januari 2018

We hebben een nieuw product in ons assortiment: de Stekkerdimmer LED 3-24 Watt. Hiermee maken we het u kinderlijk eenvoudig om LED kooldraadlampen te voorzien van een dimmer. U plaatst de stekkerdimmer in het stopcontact, steekt de stekker van uw lamp in de dimmer en klaar is kees!

Combineer je kooldraadlamp met klassiek of modern strijkijzersnoer
22 januari 2018
Een losse kooldraadlamp is mooi, maar combineer deze met een fitting en een strijkijzersnoer voor een waar kunstwerk! Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een strijkijzersnoer dat geschikt is voor jouw type interieur.
Nieuwe Kooldraadlampen bij de Lampenlichthandel
10 januari 2018

Voor de liefhebbers van de klassieke look is er nu nog meer moois in het assortiment van de Lampenlichthandel. Met twee nieuwe kooldraadlampen is ons assortiment van deze klassieke sfeermakers ook in 2018 nog bijzonder ruim.

E40 kooldraadlamp voor extra licht
15 december 2017
Kunt u in de donkere dagen voor kerst wel wat extra licht gebruiken? Met een gigantische kooldraadlamp in E40 formaat haalt u gegarandeerd voldoende licht in huis om deze dagen door te komen.

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.