Header Signerie 25 Euro verzending

Kooldraadlamp Globe XL E27 60W

€ 14,87
Kooldraadlamp Globe XL E27 60W
Excl. BTW: € 14,87 Incl. BTW: € 17,99
In voorraad

Voordelen

Fittingtype: E27
Wattage: 60 Watt
Voltage: 240 Volt
Formaat: 170 mm hoog & 125 mm doorsnede
Lichtsterkte: 170 Lumen
Lichtkleur: 2200 Kelvin
Glaskleur: Helder
Dimbaar: Ja
Levensduur: ± 3.000 uur
Energielabel: E

Onze Kooldraadlamp Globe XL is een unieke verschijning. De kooldraden binnenin de fraai geblazen bol zijn zo geweven dat ze lijken te zweven in het glas. Door de warmte die deze lamp uitstraalt, samen met het buitengewone uiterlijk is deze lamp zeer populair. Deze kooldraadlamp staat perfect in iedere kamer en zal uw interieur op prachtige wijze extra belichten.

Handgemaakte lampen

Onze kooldraadlampen staan bekend om hun prachtige uiterlijk en dat komt doordat het glas authentiek met de hand gemaakt wordt. Het kan daarom voorkomen dat de lampen wat oneffenheden bevatten, naar ons inzien draagt dat weer bij aan de klassieke sfeer die deze lampen uitademen. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat er oneffenheden op het glas kunnen zitten en hierdoor kunnen wij hiervoor geen garantie geven.

Levensduur kooldraadlampen

Deze lamp heeft een geschatte levensduur van 3.000 branduren. Aangezien iedere lamp verschilt, kunnen wij hierop helaas geen garantie bieden.

Voor u wellicht ook interessant

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.